Wat zegt jouw kledingmaat over je?

Het antwoord is... niets!

Je bent prachtig, precies zoals je bent. Er is de laatste jaren niet voor niets een grotere vraag naar vrolijke kleding in grotere maten.

Vier je rondingen met kleurrijke retro kleding!!!

Grote Maten kleding, ook in mijn maat!

Voor vrouwen met een grotere maat was het jarenlang haast onmogelijk leuke, kleurrijke kleding te vinden, helemaal in leuke bloemen- of retro prints.


Lange tijd was het zo dat de keuze erg beperkt was.
De laatste jaren zien we gelukkig wel een ommekeer hierin.
De Nederlandse vrouw is immers voller geworden, met een gemiddelde maat 42 tot 44, en wil er ook graag modieus en uitzien, en kleurrijke kleding dragen.
Een maatje meer hoeft in deze tijd namelijk al lang niet meer te betekenen dat jij je enkel in vormloze, effen kleding moet verstoppen. De winkels hangen al genoeg vol met donkere en saaie grote maten kleding.
Wij van Tantilly vinden namelijk dat iedere vrouw er mooi en kleurrijk uit mag zien ongeacht lichaamsvorm of maat.
Daarom is het overgrote deel van onze kleurrijke retro collectie ook in grotere maten beschikbaar.

In het begin zijn we begonnen met vrolijke kleding t/m maat XL.

In de laatste jaren hadden we zo ontzettend veel vraag naar een maat XXL, en besloten we deze maat vast toe te voegen aan ons handgemaakte assortiment.

We kregen zelfs van jullie handgeschreven kaartjes hoe leuk jullie het vonden, en hoe dankbaar jullie waren dat er eindelijk vrolijke, gekleurde kleding in grotere maten beschikbaar was, en niet alleen strak zittende kleding zoals bij andere winkels.

Nee, ook printjurkjes die prachtig ontworpen waren op het lichaam van de vollere vrouw, en niet te strak zaten op het buik- en heupgedeelte, en juist de nadruk leggen op andere lichaamsdelen, zoals de mooie halslijn, of de wijdvallende rok. Nu sinds een jaar hebben we de maat 3XL, en ook dit is een groot succes!

Een hele nieuwe klantengroep heeft Tantilly erbij gekregen, een groep vrolijke, kleurrijke dames die ook gek is op retro- en bloemen prints.

En zelfs het laatste seizoen produceren we sommige artkelen zelfs tot en met maat 4XL! Geinspireerd op retro kleding, met natuurlijk veel prints en zachte materialen. En weer super veel leuke reacties van jullie!

Het antwoord is... Niks! Je bent prachtig hoe je bent, ongeachte welke maat je hebt! En niet voor niks produceren we de laatste jaren veel meer grote maten, zelfs tot 4XL.

Al vele curvy dames hebben inmiddels de weg naar onze winkel gevonden en ook zwangere kleurrijke dames zijn erg blij met bijvoorbeeld de Twisted Tops en overslagjurkjes uit onze uitgebreide collectie.


Deze zijn overigens ook nog eens geheel borstvoedingsvriendelijk door het overlappende gedeelte, wat je makkelijk naar beneden kunt schuiven.


Mede door de veelzijdigheid en het draaggemak van de kleurrijke Tantilly kleding breidt het klantenbestand zich enorm uit, niet alleen via onze vrolijke winkel in Deventer, maar ook online neemt de verkoop een grote vlucht, met verzendingen over de gehele wereld!


Kortom, zoek je toffe, kleurrijke en duurzame retro kleding met een prima pasvorm, die ook nog eens op een eerlijke manier met heel veel liefde is geproduceerd in ons eigen Fair Fashion atelier, bezoek dan onze gezellige, bomvolle winkel, met een grote collectie aan retro- en bloemenprints, en binnenkort zelfs een leuke polkadot collectie! Verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL.


Hoe leuk is het, als vriendinnen met verschillende maten bij Tantilly komen shoppen, en met dezelfde kleurrijke look naar buiten kunnen lopen?


Want wij vinden dat kleding in grotere maten je niet langer hoeft te beperken in je gevoel voor mode, en dat kleur en prints bij iedereen mooi staan! Wij willen je graag adviseren om samen met jou het perfecte jurkje of kledingstuk uit te kiezen, in de winkel of via onze goede klantenservice online! Stuur ons een mail of een berichtje via Facebook en wij denken graag met je mee!

We helpen je om een complete set te maken als je dat leuk vind, inclusief bijpassende legging, vest of accesoires.
Dus vier je rondingen met kleurrijke kleding!
Je bent immers prachtig.
Let’s colour the world Tantilly!

By Clasien Bartelds- Pereboom

Ps, meer inspiratie? Kijk op onze website,facebookpagina, of sinds een tijd nu ook op onze Facebook Inspiratiegroep Colour your World- Tantilly's Colourfull Lady's

https://tantilly-shop.com/

https://www.facebook.com/Tantilly/

De leuke Tantilly groep:

https://www.facebook.com/groups/2201790369857489/?fref=nf

© 2016 - 2024 Tantilly retro kleurrijke jurkes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel