TantiXLy- speciaal voor (dames met) een maatje meer

Speciaal voor de dames met een grote(re) maat

Heb jij dat ook? Je ziet geweldige kleding op een slank model en denkt, dat zal mij vast niet staan? Bovendien moet de kleding vooral niet te strak zitten, want dat buikje, de stevige boezem, de billen en/of de die bovenbenen moeten vooral niet de aandacht krijgen….

Ik herken dat! Ik zou soms ook wel eens maat 38 willen hebben, maar dat is nu eenmaal niet zo. Om nou mijn lijf te verhullen in wijde, saaie, kleurloze kleding wil ik ook niet. Wat was ik blij toen ik eind 2019 Tantilly ontdekte!

Kleding waarbij veel kledingmodellen ook zeer geschikt bleken te zijn voor een maatje meer.

Bovendien gebruikt Tantilly stoffen en kleurrijke patronen die ontzettend bij mij passen.

De klik bleek wederzijds, want ik werd gevraagd om model te staan voor een fotoshoot. Ik? Weet je wel zeker dat je mij bedoelt? Ik draag maat XXL, dat is toch meer werk voor een slanke vrouw?

Chantal wist me te overtuigen en wilde juist dat de kleding ook op een vollere vrouw geshowd zouden worden.

Ze wist mij goed op mijn gemak te stellen en tijdens de fotoshoots die volgden hebben we een plan bedacht.

Om te laten zien dat veel modellen juist ook goed staan bij dames met een grotere maat, hebben wij met het Tantilly-team gewerkt aan een aparte categorie op de website: de grote maten collectie.

In de afgelopen drie weken ben ik iedere zaterdag naar Deventer gereisd.

Voor mij is dat een flinke reis (265 km en bijna 3,5 uur per zaterdag in de auto), maar ik gun zoveel meer vrouwen dat ze uitstralen wie ze zijn: mooie, krachtige vrouwen!

Ik heb op die zaterdagen heel veel verschillende modellen en printen aangetrokken om jou te laten zien dat het goed staat met maat XXL.

Weet dat veel van deze modellen zelfs gaan tot XXXXL.

Met enige trots verwijs ik je, namens het hele Tantilly-team graag naar de link van deze nieuwe categorie! Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

Ik heb het met veel liefde voor jullie gedaan, want ook jij mag stralen in vrolijke, kleurrijke kleding!

Kleurrijke, warme groet,

Margriet

Ik ben 1.80m en heb confectiemaat 48. Tenzij anders bij de foto’s vermeld, draag ik van Tantilly maat XXL. Van de niet stretchende katoenen stoffen, draag ik een maat 3XL.


© 2016 - 2024 Tantilly retro kleurrijke jurkes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel